De SpeelDagHB is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, hun ouders, leerkrachten, coaches en begeleiders.

Nina is BHV'er (EHBO en veiligheid).

Marjolijn helpt je bij vragen over de website, je aanmelding en zelf deelnemen als aanbieder.
Nina helpt je bij vragen over pers, persberichten, promotie en sponsoring.

De aanmelding voor de SpeelDagHB en de workshops.

 1. Kan ik de SpeelDagHB bezoeken zonder me vooraf aan te melden?
  Ja, tussen 10:15 en 16:00u verkopen we losse kaarten bij de kassa.

 2. Ik wil me graag aanmelden. Hoe doe ik dat?
  Gebruik de groene knop (rechts bovenaan iedere pagina).

 3. Ik heb me aangemeld en wil graag mijn gegevens wijzigen (of alsnog vooruitbetalen). Hoe werkt dat?
  In de email die je ontvangt na je aanmelding (bevestigingsmail) vind je een wijzigingslink.

 4. Is er een deadline voor vooraf aanmelden en vooruitbetalen?
  Ja, je leest de deadline op de pagina met het programma.

 5. Mijn kind is duidelijk een snelle denker, misschien wel hoogbegaafd. Maar mijn kind is niet getest. Kan ik komen op de SpeelDagHB?
  De SpeelDagHB richt zich op jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij als ouder kunt inschatten of de SpeelDagHB bij jouw kind past. We vragen je niet om 'bewijs'. Dus kom vooral en neem broers en zussen gezellig mee!

 6. Wat is het voordeel van aanmelden en vooruit betalen?
  Je kunt je aanmelden voor workshops. Je mag al om 09:45u naar binnen. Bij de kassa is er een aparte rij voor jullie.

 7. Ik heb me aangemeld, maar nog geen bevestiging gekregen.
  Iedere aanmelding wordt automatisch in ons systeem verwerkt en beantwoord/ bevestigd met een email. Als je die mail niet ontvangen hebt, kijk dan alsjeblieft even in je spambox. Vind je de mail daar ook niet? Dan is er iets anders aan de hand. Als je Marjolijn mailt, dan kijkt zij even achter de schermen.

 8. Ik heb me aangemeld. Krijg ik ook een papieren kaartje?
  We sturen je een bevestigingsmail. We werken niet met papieren kaartjes. Bij de kassa ligt een overzicht 'vooruit betaald'.

 9. Ik heb me aangemeld, maar kan er pas later op de dag zijn. Houden jullie mijn kaarten voor me vast?
  Ja, we houden vooraf gereserveerde kaarten voor je vast. Wel is het belangrijk om je te realiseren dat we rekening moeten houden met het totaal aantal mensen dat tegelijkertijd in het gebouw aanwezig mag zijn. Het kan dus voorkomen dat we je moeten vragen om even te wachten totdat er mensen naar huis gaan.

 10. Ik heb me aangemeld, maar blijk niet te kunnen, wat nu?
  Je kunt de wijzigingslink (in je bevestigingsmail) gebruiken om je af te melden. Fijn dat je het even laat weten :)

 11. Wat gebeurt er als een datum is volgepland?
  Zodra de vooraanmelding vol is, sluit deze automatisch. Bij de kassa verkopen we kaarten die we speciaal voor verkoop op de dag zelf reserveren.

Het bezoeken van de SpeelDagHB en de workshops.

 1. Mag ik mijn kind zonder begeleiding naar de SpeelDagHB sturen?
  Nee, dat kan niet. Kinderen zijn welkom, maar wel met een ouder of begeleider. Dat betekent tegelijkertijd ook, dat je kinderen niet alleen kunt laten als je zelf naar een workshop gaat. We zien regelmatig gezinnen samen binnenkomen, dat is een fijne manier. De ouders wisselen elkaar dan af en letten gezamenlijk op de kinderen.

 2. Ik wil zonder kinderen komen, kan dat ook?
  Jazeker, in dat geval betaal je wel entree. Je kunt je vooraf aanmelden voor de workshops en de entree vooruitbetalen (de kortingsregeling geldt ook voor jou). Bij de kassa betaal je de volledige entreeprijs.

 3. Moet ik me aanmelden voor workshops of kan ik er ook voor kiezen om niet aan workshops deel te nemen?
  Maak vooral je eigen programma. Je kunt de SpeelDagHB ook bezoeken zonder aan workshops deel te nemen. Er zijn genoeg inloopactiviteiten om ook zonder workshops een leuke dag te beleven.

 4. Kan ik me op de SpeelDagHB zelf nog aanmelden voor workshops?
  De ervaring leert dat workshops snel vol zitten. Vooraf aanmelden is dus wel garantie dat er een plekje voor jullie gereserveerd is. Op de dag zelf nog aanhaken is soms mogelijk. Heb je je aangemeld? Dan wordt er ook op je gerekend!

 5. Mijn kind wil aan meer dan 2 workshops deelnemen. Is dit mogelijk?
  Nee, dat lukt helaas niet. Maar, we organiseren de SpeelDagHB op meer momenten in het jaar. Sommige (soortgelijke) workshops worden op meerdere locaties gegeven.

 6. Is er ook iets te eten/ drinken tijdens de SpeelDagHB?
  Jazeker! We zorgen altijd voor koffie, thee, limonade en iets lekkers. Afhankelijk van de locatie is er nog extra aanbod. Daarover lees je meer in het programma van de dag zelf. We proberen rekening te houden met dieetwensen.

De financiële zaken.

 1. Direct na mijn aanmelding heb ik via iDeal betaald. Moet ik nog iets regelen?
  Zodra je betaling in ons systeem is verwerkt krijg je een bevestigingsmail (check ook je spambox even). In de mail lees je de gegevens die we hebben geregistreerd. Bij de kassa ligt een overzicht 'vooruit betaald' en op sommige loocaties 'bestelde lunches'. Je hoeft geen kaarten te printen en mee te nemen.

 2. Ik heb me wel aangemeld, maar er ging iets mis met mijn iDeal betaling.
  Je hebt gekozen voor 'nu betalen via iDeal' of 'later betalen' EN NIET zelf het scherm gesloten met het kruisje rechtsboven in je scherm.
  Als er iets misgaat met je betaling, dan krijg je een email (check je spambox) met daarin een link om je betaling alsnog te doen.

 3. Na mijn aanmelding heb ik het betalingsscherm afgesloten met het kruisje rechtsbovenin mijn scherm. Ik heb daardoor geen bevestigingsmail ontvangen.
  In dat geval is jouw aanmelding niet volledig verwerkt. Opnieuw aanmelden met hetzelfde mailadres werkt niet. Je kunt Marjolijn mailen, vermeld dan wel de naam waarmee je hebt aangemeld en het mailadres dat je gebruikte.

 4. Kan ik betaalde bedragen terugkrijgen als ik toch niet kan komen?
  Nee, vooruitbetaalde bedragen komen ten goede aan de SpeelDagHB. We gebruiken het geld om te investeren in een fantastische dag!

De Pers, het maken van foto's, onze website en het belang van privacy.

Foto's en video-opnames maken tijdens de SpeelDagHB, is dat toegestaan?
We vinden privacy heel belangrijk.

Foto's maken voor privé gebruik is natuurlijk in orde. Maar, dan vragen we je wel om secuur te zijn met de privacy van onze bezoekers. Als er ook andere kinderen op deze foto's te zien zijn, deel ze dan niet op social media. Best lastig, dat snappen we. Maar, niet iedereen wil online staan.

Wil je foto's maken voor een flyer, op social media of om op een andere manier te delen? Dat kunnen we niet zomaar goed vinden. We vragen je om voor aanvang van de SpeelDagHB contact op te nemen met ons. Het is belangrijk om vooraf heldere afspraken te maken. Eén van de regels die we hebben: SpeelDagHB krijgt altijd een exemplaar van alle gemaakte foto's en/ of video's.

Contact & online

Marjolijn - vragen m.b.t. aanmelden en programma
marjolijn [at] speeldaghb.nl | WOWcoaching.nl
Nina - vragen m.b.t. PR en sponsoring
nina [at] speeldaghb.nl | PRdoorNina.nl
Facebook SpeelDagHB | Speelvrienden | WOWcoaching
Twitter SpeelDagHB | TienerDagHBPersGroeiOntw
Mail Nieuws in je inbox

top