De SpeelDagHB is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, hun ouders, leerkrachten, coaches en begeleiders.

Nina is BHV'er (EHBO en veiligheid).

De aanmelding voor de SpeelDagHB en de workshops.

 1. Kan ik de SpeelDagHB bezoeken zonder me vooraf aan te melden?
  Ja, we reserveren altijd kaarten voor verkoop bij de kassa. Als er kaarten overblijven uit de vooraanmelding (want niet gereserveerd), dan komen die ook via de kassa beschikbaar.

 2. Ik wil me graag aanmelden. Hoe doe ik dat?
  Wat leuk dat jullie komen! Je kunt de groene knop gebruiken. Die vind je rechts bovenaan iedere pagina.

 3. Ik heb me aangemeld en wil graag mijn gegevens wijzigen. Hoe werkt dat?
  In de email die je ontvangt na je aanmelding (bevestigingsmail) vind je een link om je aanmelding te wijzigen. Deze link kan je gebruiken als je toch met meer of minder personen komt, alsnog mee wilt doen aan een workshop of toch alvast vooruit wilt betalen.

 4. Is er een deadline voor vooraf aanmelden en vooruitbetalen?
  Ja, de vrijdag voorafgaand aan de SpeelDagHB of zoveel eerder als de vooraanmelding is volgeboekt. Als de vooraanmelding volgeboekt is, dan lees je dit op de pagina van de betreffende locatie. Er zijn dan nog wel kaarten te koop bij de kassa.

 5. Mijn kind is duidelijk een snelle denker, misschien wel hoogbegaafd. Maar mijn kind is niet getest. Kan ik komen op de SpeelDagHB?
  De SpeelDagHB richt zich op jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat jij als ouder kunt inschatten of de SpeelDagHB bij jouw kind past. We vragen je niet om 'bewijs'. Dus kom vooral en neem broers en zussen gezellig mee!

 6. Wat is het voordeel van aanmelden en vooruit betalen?
  Iedereen die vooraf aanmeldt en vooruit betaalt mag al om 09:45u naar binnen. Bij de kassa is er een aparte rij voor jullie, zodat jullie zo snel mogelijk naar binnen kunnen. Aanmelden voor workshops is alleen mogelijk bij vooraanmelding. Je kunt je aanmelding wijzigen tot de vrijdag voorafgaand aan de SpeelDagHB.

 7. Ik heb me aangemeld, maar nog geen bevestiging gekregen.
  Iedere aanmelding wordt automatisch in ons systeem verwerkt en beantwoord/ bevestigd met een email. Als je die mail niet ontvangen hebt, kijk dan alsjeblieft even in je spambox. Vind je de mail daar ook niet? Dan is er iets anders aan de hand. Als je Marjolijn mailt, dan kijkt zij even achter de schermen.

 8. Ik heb me aangemeld. Krijg ik ook een papieren kaartje?
  We sturen je een bevestigingsmail (met link om je aanmelding te kunnen wijzigen). We werken niet met papieren kaartjes. Bij de kassa ligt een overzicht 'vooruit betaald'.

 9. Ik heb me aangemeld, maar kan er pas later op de dag zijn. Houden jullie mijn kaarten voor me vast?
  Ja, we houden vooraf gereserveerde kaarten voor je vast. Nog even naar voetbal of hockey is dus geen probleem. Wel is het belangrijk om je te realiseren dat we niet meer dan 225 kinderen in het gebouw binnen mogen laten. Het kan dus voorkomen dat we je moeten vragen om even te wachten totdat er mensen naar huis gaan.

 10. Ik heb me aangemeld, maar blijk niet te kunnen, wat nu?
  Na je aanmelding heb je een mail ontvangen met daarin al je gegevens. Je kunt de wijzigingslink gebruiken om je af te melden. Fijn dat je het even laat weten :)

 11. Wat gebeurt er als een datum is volgepland?
  Zodra de vooraanmelding vol is, sluit deze automatisch. Je kunt dan niet meer online aanmelden. Bij de kassa verkopen we een beperkt aantal kaarten die we speciaal voor verkoop op de dag zelf reserveren.

Het bezoeken van de SpeelDagHB en de workshops.

 1. Mag ik mijn kind zonder begeleiding naar de SpeelDagHB sturen?
  Nee, dat kan niet. Kinderen zijn welkom, maar wel met een ouder of begeleider. Dat betekent tegelijkertijd ook, dat je kinderen niet alleen kunt laten als je zelf naar een workshop gaat. We zien regelmatig gezinnen samen binnenkomen, dat is een fijne manier. De ouders wisselen elkaar dan af en letten gezamenlijk op de kinderen.

 2. Ik wil zonder kinderen komen, kan dat ook?
  Jazeker, in dat geval betaal je wel entree. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de mogelijkheid om je vooraf aan te melden en vooruit te betalen, dan krijg je ook korting op de entreeprijs. Wil je je kaartje liever aan de kassa kopen? Dat kan ook, dan betaal je de volledige entreeprijs.

 3. Moet ik me aanmelden voor workshops of kan ik er ook voor kiezen om niet aan workshops deel te nemen?
  Maak vooral je eigen programma. Je kunt de SpeelDagHB ook bezoeken zonder aan workshops deel te nemen. Er zijn genoeg inloopactiviteiten om ook zonder workshops een leuke dag te beleven.

 4. Kan ik me op de SpeelDagHB zelf nog aanmelden voor workshops?
  De ervaring leert dat workshops snel vol zitten. Vooraf aanmelden is dus wel garantie dat er een plekje voor jullie gereserveerd is. Op de dag zelf nog aanhaken is soms mogelijk.

 5. Mijn kind wil aan meer dan 2 workshops deelnemen. Is dit mogelijk?
  Nee, dat lukt helaas niet. Tijdens iedere SpeelDagHB zijn er twee rondes met workshops. Je kunt daardoor niet meer dan twee workshops uitkiezen. Maar, we organiseren de SpeelDagHB op meer momenten in het jaar. Sommige (soortgelijke) workshops worden op meerdere locaties gegeven.

 6. Is er ook iets te eten/ drinken tijdens de SpeelDagHB?
  Jazeker! We zorgen altijd voor koffie, thee, limonade en iets lekkers. Afhankelijk van de locatie is er nog extra aanbod. Daarover lees je meer in het programma van de dag zelf. We proberen rekening te houden met dieetwensen.

De financiële zaken.

 1. Direct na mijn aanmelding heb ik via iDeal betaald. Moet ik nog iets regelen?
  Zodra je betaling in ons systeem is verwerkt krijg je een bevestigingsmail (check ook je spambox even). In de mail lees je de gegevens die we hebben geregistreerd. Bij de kassa ligt een overzicht 'vooruit betaald' en op sommige loocaties 'bestelde lunches'. Je hoeft geen kaarten te printen en mee te nemen.

 2. Ik heb me wel aangemeld, maar er ging iets mis met mijn iDeal betaling.
  Als er iets misgaat met je betaling, dan krijg je een email (check je spambox) met daarin een link om je betaling alsnog te doen.

 3. Na mijn aanmelding heb ik het betalingsscherm zelf afgesloten. Ik heb daardoor geen bevestigingsmail ontvangen.
  In dat geval is jouw aanmelding niet goed verwerkt. Je kunt Marjolijn mailen, vermeld dan wel de naam waarmee je hebt aangemeld en het mailadres dat je gebruikte.

 4. Kan ik betaalde bedragen terugkrijgen als ik toch niet kan komen?
  Nee, vooruitbetaalde bedragen komen ten goede aan de SpeelDagHB. We gebruiken het geld om te investeren in een fantastische dag!

De Pers, het maken van foto's, onze website en het belang van privacy.

 1. Foto's en video-opnames maken tijdens de SpeelDagHB, is dat toegestaan?
  We zijn terughoudend in een volmondige 'ja'. Want, we vinden privacy heel belangrijk.

  Foto's maken voor privé gebruik is natuurlijk in orde. Maar, dan vragen we je wel om secuur te zijn met de privacy van onze bezoekers. Als er ook andere kinderen op deze foto's te zien zijn, deel ze dan niet op social media. Best lastig, dat snappen we. Maar, niet iedereen wil online staan.

  Wil je foto's maken voor een flyer, op social media of om op een andere manier te delen? Dat kunnen we niet zomaar goed vinden. We vragen je om voor aanvang van de SpeelDagHB contact op te nemen met ons. Het is belangrijk om vooraf heldere afspraken te maken. Eén van de regels die we hebben: SpeelDagHB krijgt altijd een exemplaar van alle gemaakte foto's en/ of video's. Bij deze vragen is Nina degene die je verder kan helpen.

 2. Verdere vragen over alles rondom publicatie en pers.
  Voor al je vragen over pers, persberichten, promotie en dergelijke verwijzen we je graag naar Nina.

 3. Verdere vragen over de website, aanmeldingen, deelnemen als aanbieder.
  Voor al deze vragen verwijzen we je graag naar Marjolijn.

Contact & online

Marjolijn (vragen m.b.t. aanmelden en programma)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vragen m.b.t. PR en sponsoring)
Websites Speelvrienden.nl | WOWcoaching.nl | 
PRdoorNina.nl
Facebook SpeelDagHB | Speelvrienden | WOWcoaching
Twitter SpeelDagHB | Speelvrienden | PersGroeiOntw
Mail Nieuws in je inbox

top