De SpeelDagHB is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen, hun ouders, leerkrachten, coaches en begeleiders.

Nina is BHV'er (EHBO en veiligheid).

Zaterdag 10 november 2018, daar heb ik zin in!

De SpeelDagHB is bedoeld voor alle (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar.
Niet HB? Kom met je broer of zus mee!

LET OP: je leest over een programma dat al geweest is.

Heb je een vraag? We zijn bereikbaar via mail en telefoon 06 - 16 946 704 (Marjolijn) of 06 - 40 894 713 (Nina).
Volg ons via Facebook Speelvrienden en SpeelDagHB of via Twitter Speelvrienden en SpeelDagHB.

Het programma:

  Boek 'gewoon tom': Kennen jullie het boek gewoon tom al? Het werd geschreven door de toen vierjarige Tom de Boevere. Tom vertelt: "Mijn boek gaat over mijn supersnelle renpaard. Hij zit in mijn hoofd, en daardoor kan ik heel snel dingen leren en begrijpen. Ik vertel in mijn boek hoe het voor mij is om een supersnel renpaard te hebben."

Je kunt je boek vooraf bestellen of vandaag bij Tom komen kopen. Het is fijn als je gepast betaalt, het boek kost € 16,-. Vraag Tom gerust om jouw boek te signeren. Omdat hij nog jong is (nu 5jr) en ook zelf van de SpeelDagHB wil genieten, zal Tom een beperkte tijd aanwezig zijn. Zodra we de tijden weten plaatsen we dat hier en op Facebook.
     
  Bruggen bouwen: Er liggen allerlei materialen klaar. Kom jij, samen met anderen, een stevige brug bouwen? Natuurlijk mag je je brug uittesten zoveel je wilt.
     
  Buitenspelen met Sportivate: Onze kinderen vertellen steeds enthousiaste verhalen over hun pauzes op het schoolplein, dan komt Sportivate. Deze sportievelingen kennen echt de allerleukste spelletjes! Op een leuke manier sluiten ze aan bij hoogbegaafdheid en weten ze jullie uit te dagen om iets nieuws te proberen en te leren. Dus namen we contact met ze op. En hun reactie was zo enthousiast en positief, echt helemaal leuk. Vandaag zijn ze bij ons en daar zijn we superblij mee. Kom je ook spelen en genieten?!
     
  Cartoontekenen: Kom kijken bij Loko Cartoons! We hoeven jullie natuurlijk niet uit te leggen dat een beeld meer kan zeggen dan 1000 woorden. Maar, hoe maak je nou een 'pakkende' cartoon, animatie of illustratie in jouw eigen stijl?
LET OP: De workshops van Loko Cartoons duren langer dan je van ons gewend bent.
     
  Catering: Gedurende de SpeelDagHB verkopen we koffie, thee, limonade en iets lekkers.
Koffie en thee € 1,-
Limonade en iets lekkers € 0,50
Bij de catering verkopen we ook de lootjes voor de loterij.
Je kunt mooie prijzen winnen, voor € 0,50 per lootje.
     
  ChillPillow: Bij Patricia kan je komen voelen wat een verzwarings-/ snoezelkussen is en of je het fijn vindt om er zelf één te hebben. Wil je niet zonder dit kussen naar huis? Maak je vandaag je eigen kussen, dan kan je kiezen uit een kussen zonder versiering (€ 4,-) of een kussen met versiering (€ 5,-). Versieren gebeurt met een lijmpistool. Patricia is aanwezig om te helpen, maar papa en mama mogen dat natuurlijk ook met je samen doen.

Liever een kussen bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Er zijn voorbeelden aanwezig, je kunt stofjes voelen, het bij jou passende gewicht kiezen en natuurlijk legt Patricia alles graag aan je uit. Een kussen bestellen tijdens de SpeelDagHB kost € 15,-. Vooraf bestellen kan ook. Dan probeert Patricia het voor je af te hebben en mee te nemen naar de SpeelDagHB. Deze kussens zijn uitgebreider versierd. Maar, dat zie je vanzelf als je de voorbeelden komt bekijken.
     
    Denkspellen.nl: René van der Zwet komt weer met heel veel denkspellen, die je ter plekke mag uitproberen en eventueel kunt kopen. Heb jij een spel dat je graag wilt uitproberen? Mail ons, we verzamelen alle verzoekjes en sturen dat door naar René! (Er is een pin-automaat aanwezig).
     
  Draad en verf: We gaan een lokaal inrichten waar jullie aan de slag kunnen met draad en verf. Hoe en wat precies zijn we nog aan het uitwerken, maar leuk wordt het zeker! TIP: trek kleren aan die vies mogen worden en makkelijk wasbaar zijn.
     
  Reptielen: Vera had als kind al een fascinatie voor reptielen. Ze is nu al twaalf jaar de trotse eigenaar van een aantal van deze bijzondere dieren. Kom je vandaag bij haar kijken? Ze heeft in ieder geval een kameleon, een slang, een bijzondere slak en een gekko bij zich. Durf jij één van deze dieren zelf vast te houden? Dat mag! Kom langs, was je handen, beweeg rustig en geniet van deze prachtige kans. Vera kan je natuurlijk van alles vertellen over de reptielen die ze mee heeft. Heb je tips nodig voor je eigen terrarium en het houden (of misschien wel kweken) van reptielen? Ook daar helpt ze je graag mee.
     
  Gezamenlijke activiteit: In Assen maakten de bezoekers van de SpeelDagHB een gezamenlijk kunstwerk. Dat hielp om met elkaar in contact te komen en werd erg leuk gevonden. In Amersfoort komt er ook een gezamenlijke activiteit. Hoe en wat weten we nog niet precies. Dus houd ons in de gaten, zodra we meer weten staat het hier en natuurlijk in ons evenement op Facebook.
     
  Hubelino: De bouwblokken hebben diverse vormen en kleuren, waarmee je je eigen knikkerbaan kunt bouwen. Vandaag kan je met deze set komen bouwen en uitproberen wat snelheid, zwaartekracht en centrifugaalkracht met elkaar te maken hebben. (Handig om te weten: de blokken passen op alle andere merken bouwblokken. Hubelino heeft ook Mind and Learning Games in het assortiment. Die zullen er vandaag niet zijn, maar vind je natuurlijk wel op de website).
     
  IQenzo: Margreet Heek is aanwezig om op een speelse manier aan de slag te gaan met mindsets. Wat is nou eigenlijk een groeimindset en wat heeft dat met hoogbegaafdheid te maken? En wat heeft een statische mindset met onderpresteren te maken? We gaan samen op ontdekkingstocht in het leren groeien. Tijdens de inloop kan je natuurlijk binnenlopen en al je vragen stellen.
     
  Kleren die vies mogen worden: Er wordt op diverse plekken geknutseld en geverfd. Buitenspelen kan natuurlijk op het schoolplein. Trek daarom kleren aan die makkelijk wasbaar zijn en vies mogen worden.
     
  GEEN patatkraam meer: De patatkraam die steeds aanwezig was is verkocht en zal niet meer aanwezig zijn tijdens de SpeelDagHB in Amersfoort. Om ervoor te zorgen dat jullie toch iets te lunchen kunnen kopen bieden we daarom zelf lunchpakketjes aan.
     
  Poffertjes: De poffertjeskraam komt in de loop van de ochtend op het schoolplein te staan (naast de ingang van de school). 
     
  Lunch: We bieden eenvoudige lunchpakketjes voor € 6,50. (Te bestellen tot en met vr 02-11-2018).
 • 6 witte bollen, plakjes ham, 2 flesjes water (500 ml), 2 pakjes appelsap (200 ml) of
 • 6 bruine bollen, plakjes kaas, 2 flesjes water (500 ml), 2 pakjes jus d'orange (200 ml) of
 • 6 krentenbollen, plakjes kaas, 2 flesjes water (500 ml), 2 pakjes jus d'orange (200 ml).

Je kunt nu, bij je aanmelding, bestellen. Maar ook op een later moment beslissen. Gebruik dan de wijzigingslink in je bevestigingsmail. We rekenen meteen met je af. Let op de deadline.

     
  De Kinderboekwinkel: Er komen boeken, heel veel boeken en daar zit vast en zeker iets bij dat bij jou past. Kom je je nieuwste favoriet ontdekken of het vervolg op jouw favoriete serie of ... Kom, snuffel, geniet, vraag wat je weten wilt en ga naar huis met een aanwinst waar je nog heel veel plezier van gaat beleven. 
     
  Leerhulpmiddelen.nl: Vind je het lastig om stil te zitten, bijt je graag op je kleding, glipt je potlood uit je hand, heb je moeite met de tafels, dansen de letters als je leest of is er iets anders dat het leren lastig maakt? Romy Hebers heeft een oplossing voor je. Voor je ouders heeft Romy informatieve boeken.
     
  LydiaCreatief: Kom bij Lydia je eigen kunstwerk maken met Mozaïek steentjes, Foam Clay en 3D verf. Weet jij al wat je gaat maken? Een foto-lijstje of een prachtig versierd dier of...? Je kunt ons natuurlijk verrassen met een uniek ontwerp ;) Al voor een paar euro maak je iets moois.
     
  248 media uitgeverij: Deze uitgever van boeken over onder andere hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit is ook de uitgever van het magazine 'gifted@248'. Vandaag zijn ze aanwezig met een selectie uit hun aanbod. Graag contant en zoveel mogelijk gepast betalen.
     
  Metavidu: Vandaag vind je Metavidu in de gymzaal (direct naast de denkspellen/ centrale ruimte). De dag begint met een workshop rondom muziek (even aanmelden) en daarna wordt er een klauter, klim en motorisch wiebel parcours opgebouwd.
     
  Papertrack.nl: René van der Zwet komt niet alleen met denkspellen, maar heeft ook de allerleukste papieren knikkerbaan bij zich. (Er is een pin-automaat aanwezig).
     
  Slijm maken: Kom je ook naar het inlooplokaal? Tussen 10:00-12:00u is Nora aanwezig om je te helpen zelf slijm te maken. De materiaalkosten zijn ongeveer € 3,-
     
    Speelvrienden: Netwerk dat jonge hoogbegaafde kinderen wil ondersteunen bij het vinden van een leuke vriendschap. Er zijn regelmatig leuke activiteiten. Zien we je daar?
Speelvrienden is opgericht door Marjolijn Peters. Marjolijn organiseert samen met Nina Frerichs de SpeelDagHB.
     
  Stilteplek: In alle drukte is het ook heel fijn om een plek te hebben waar je weer even helemaal tot jezelf kunt komen. Op deze plek wordt er alleen gefluisterd, je kunt er bijvoorbeeld heerlijk zitten met een boek of 'gewoon' even niets doen en weer op adem komen.
     
  Studio Wishdom: Een ontwerp- en adviesbureau voor Avontuurlijk Spelen en Ontwikkelen. Carola Pelder is speelcoach en wil kinderen laten ontdekken hoe ze met behulp van speel- en theaterkunsten het avontuur van hun toekomst kunnen verkennen. De rode draad is het ontwikkelen van positieve denkkracht en het overwinnen van angsten, zodat kinderen in vertrouwen hun eigen weg kunnen volgen. “Maak van je persoonlijke ontdekkingsreis, een vrolijk avontuur.”

Op het AFFICHE (zie ook rechts in je scherm), dat speciaal voor deze voorstelling werd gemaakt, vind je alle informatie over het avontuur, de workshop en de speurtocht. Tussen de workshops door kan je terecht in de werkplaats van de Storykids Club. Kom ook en maak je eigen doosje geluk, potje pret of vriendschapsboekje (materiaalkosten ongeveer € 5,-).
     
  Tureluurs Educatie: Marije Turel biedt oplossingen op maat in de vorm van korte trainingen, voor anders lerende kinderen en hun ouders en leerkrachten. Je kunt een workshop Beelddenken en/ of een workshop Werkgeheugen volgen.

Daarnaast kun je, tijdens de inloop, tafels oefenen, de online werkgeheugentraining uitproberen, je talenten onderzoeken, de FOON! uitproberen, een mindmap maken, je executieve functies oefenen met spelletjes en de werkboeken van de mindset-training en de Beelddenktraining liggen klaar ter inzage. En je kunt natuurlijk je vragen stellen!

     
  Twickto: Hèt constructie speelgoed voor oneindig speelplezier. Het is niet alleen erg leuk, maar het stimuleert ook talentontwikkeling. De bouwstenen van Twickto noemen we Bricks. Die koppel je aan elkaar met koppelstukken, die we Twicks noemen. Je koppelt de Bricks met de Twicks door ze te twisten en te klikken. Voor bepaalde constructies heb je een sleutel nodig om door te kunnen bouwen. Dat is de TwickTool. Twicks, Bricks en de TwickTool: dat is alles wat je nodig hebt. En het mooie is: met Twickto bouw je alles wat je kunt bedenken.
     
  Vlinders: Bart Coppens vertelt je graag alles over de prachtige vlinders die hij bij zich heeft. Kom jij kijken naar alle bijzondere kleuren en patronen? En vraag je hem dan alles wat je wilt weten?! Als je zorgt dat je schone handen hebt, dan mag je misschien wel een vlinder op je hand houden.
     
  WOWcoaching & opstellingen: Dit is de coachpraktijk van Marjolijn. Je kunt bij haar terecht voor coaching en begeleiding van kinderen, ouders, gezinnen en volwassenen. Leren leren, Schrijfdans, Cognitieve Functies (het verbeteren van denkvaardigheden), Familieopstellingen en Traumaverwerking.

Het programma van de presentaties, lezingen en workshops.

  Start om 11:00u
  Scheikunde proefjes (tot en met 09 jr): Ingrid, De Scheikunde Juf, komt met leuke proefjes. We beginnen ons onderzoek in de prehistorie en via echte schei-kunde komen we bij een reageerbuis vol eigengemaakte vloeibare zeep. De kosten voor de chemicaliën ed. zijn € 2,50 per kind.
     
  Workshops 'Bloemschikken kinderen' (duurt 30 min, materiaalkosten € 5,-): Godelieve is bloemiste en helpt je graag om je eigen bloemstukje te maken. De kinderen gaan werken met mooie natuurlijke materialen. De basis techniek wordt uitgelegd en daarna gaan ze zelf aan de slag. 

Omdat Godelieve werkt met materialen die kunnen bederven, rekenen we de kosten voor deze workshop vooraf met je af. Als je je aanmelding hebt opgeslagen kies je voor betalen via iDeal. Kinderen van alle leeftijden kunnen meedoen. Er wordt met schaartjes gewerkt. Als ouder kan je bij deze workshop blijven. Deelname is op eigen risico.
     
  Workshop 'Beelddenken' (kinderen 7+ en ouders): Wil je meer weten over beelddenken? Marije Turel vertelt je er graag over.
 • ‘Mijn kind is altijd te laat.’
 • ‘Mijn dochter onthoudt maar niet wat ze ‘s morgens allemaal moet doen voor schooltijd.’
 • ‘Mijn zoon kan de keertafels maar niet onthouden, maar hij kan heel goed rekenen.’
 • ‘Als mijn kind een verhaal vertelt, kan ik er soms geen touw aan vastknopen.’

Herkenbaar? Misschien is uw kind wel een Beelddenker. Wanneer beelddenkers in staat zijn om (een deel van de) lesstof zelf te vertalen naar beelden, kunnen ze vaak enorme stappen maken in hun leerontwikkeling. Na deze workshop weet je: wat beelddenken is, hoe je het kan herkennen, de voor-en nadelen en wat ik doe tijdens de training.

     
  Workshop 'Hoogbegaafdheid bij volwassenen' (volwassenen, € 10,- p/pers, betalen bij Noks): Noks Nauta (medeoprichter en ere-bestuurslid) van het IHBV neemt jullie mee langs vragen als: "Hoe ontdek je je eigen hoogbegaafdheid? Heeft jouw hoogbegaafdheid invloed op je werk? en Wat kan je leren van het Delphi-model?" Er wordt aangesloten bij de behoefte die jullie hebben. Voor degenen die dat willen: het boek over HB bij volwassenen is tijdens de dag bij Noks te koop (€ 24,50). Noks staat hier vandaag op vrijwillige basis. De bedragen die je betaalt komen ten goede aan het IHBV. Gepast betalen, er is geen pin-automaat. 
Let op: Laat de kinderen niet alleen tijdens de SpeelDagHB.
     
  Metavidu 'Muziek' (kinderen): Er komt weer een workshop rondom muziek. Informatie over het programma volgt nog, aanmelden kan al wel :)
     
  Interactieve lezing 'De Voorbereiding op de brugklas' (groep 6/7/8 en ouders): Truus du Maine van Pienter, praktijk voor hoogbegaafdheid vertelt over de overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs en de valkuilen die je tegenkomt in de Brugklas.

In mijn praktijk Pienter, praktijk voor hoogbegaafdheid in Amersfoort zie ik heel vaak hoogbegaafde tieners, die vastlopen op de middelbare school. afstromen is dikwijls het gevolg, dit terwijl we het over de intelligentste leerlingen van Nederland hebben. Meestal hebben deze leerlingen niet leren leren en is hun motivatie door de bottom-up-manier van lesgeven ver te zoeken.

Ik leg ik uit hoe deze problematiek ontstaat en wat er aan te doen is. het helpt al enorm als je weet, wat er aan de hand is.

Deze presentatie is bedoeld voor ouders en kinderen die volgend jaar of het jaar erna naar de brugklas gaan. Ook ouders van jongere kinderen vinden het vaak interssant te horen wat er mis kan gaan en hoe je dat zoveel mogelijk voorkomt. Hoewel het basisonderwijs in Nederland op de meeste scholen eigenlijk niet geschikt is voor hoogbegaafde kinderen, kan je als ouders toch veel schade beperken.

     
  Start om 11:00u en 13:30u
  Workshop 'Cartoontekenen' (LET OP duurt twee uur! Kinderen 7+ samen met een ouder, materiaalkosten € 5,- aan de deur af te rekenen): Een cartoon is één plaatje waarin een grap wordt gemaakt. Dat betekent dat je goed op zoek moet naar de kern van dat wat je wilt vertellen en moet nadenken over hoe je dat in een beeld kunt vangen. Als het je lukt om een plaatje te maken dat door iedereen begrepen wordt en waar de mensen om moeten lachen, dan heb je een topprestatie neergezet. Vandaag kan je bij Loko Cartoons jouw stijl ontdekken. Alles is goed, niets is fout, zolang het maar bij jou past. Tekentalent is dus ook echt niet nodig.
     
    IQenzo 'Hoofdzaken: Mindset en Intelligentie' (kinderen en ouders):
We kijken tijdens deze workshop op een andere manier naar intelligentie en gaan ervaren dat intelligentie iets is dat kan groeien! Hoe? Door meer over jezelf te leren en door meer van anderen te leren. Want samen kun je verder groeien dan in je eentje. En daar gaan we op een leuke, speelse manier mee oefenen. Natuurlijk kun je tijdens de inloop binnenlopen en al je vragen stellen. De workshop wordt verzorgd door Margreet Heek van praktijk IQenzo.
     
    Voorstelling 'Het Speeltheater' (kind 4+, materiaal ca. € 5,-): Carola Pelder verzorgt een voorstelling met vertel- en beeldtheater. De voorstelling gaat over de avonturen van Katinka en prof. Plezier. Katinka gaat een dagje naar het attractiepark FutureIsland. De Waarachtige Pleziermeter neemt Katinka mee op een onvergetelijk avontuur met onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen. Er gaat natuurlijk van alles mis. Waar is prof. Plezier gebleven?

Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen kiezen uit 2 creatieve knutselpakketten; 1) “Heb jij even geluk” – Maak een geluksdoosje. 2) “Held op s(t)okken – Maak je eigen held. De voorstelling en de knutselactiviteit zijn niet los van elkaar te volgen.

Op het AFFICHE (zie ook rechts in je scherm), dat speciaal voor deze voorstelling werd gemaakt, vind je alle informatie over het avontuur, de workshop en de speurtocht.

     
  Start om 13:30u
  Bruisende Proefjes (10 jaar en ouder, ouders zelf kan ook): Ingrid, De Scheikunde Juf, neemt je mee langs een reeks aan demonstraties en kleine proefjes. Je neemt een eigengemaakte badbruisbal mee naar huis. De kosten voor de chemicaliën ed. zijn € 2,50 per persoon.
     
  Workshop 'Werkgeheugen' (kinderen 7+ en ouders): Wil je meer weten over werkgeheugen? Marije Turel vertelt je er graag over.
 • ‘Mijn kind vergeet vaak wat hij ook alweer moest doen of halen.’
 • ‘Mijn dochter heeft moeite met het onthouden van meerdere opdrachten.’
 • ‘Mijn zoon kan zich maar kort concentreren.’
 • ‘Hij heeft moeite met taken en opdrachten die meer dan één stap vereisen.’

Het werkgeheugen is een soort kladblokje in het brein waar informatie letterlijk bewerkt wordt. Naast het bewerken van gegevens zorgt het werkgeheugen er ook voor dat informatie paraat gehouden wordt en dat informatie uit het lange termijn geheugen op het juiste moment beschikbaar is. Er zijn verschillende strategieën en oefeningen om je werkgeheugen te verbeteren.

Hoogbegaafde kinderen hebben vaak hun eigen (niet altijd even handige) strategieën aangeleerd, vinden hun lange termijn geheugen (opslaan van tafels bijv) niet altijd zo belangrijk, gebruiken hun werkgeheugen niet optimaal en training dit te weinig (zeker als ze niet op hun eigen niveau werken).

     
  Workshops 'Bloemschikken volwassenen' (duurt 60 min, materiaalkosten € 12,50): Tijdens de vorige SpeelDagHB merkte Godelieve dat ouders ook best zelf een bloemstuk willen maken. Doe mee en laat je inspireren door mooie natuurlijke materialen. De basis techniek wordt uitgelegd en daarna mag je aan de slag en maak je jouw eigen unieke creatie. 

Omdat Godelieve werkt met materialen die kunnen bederven, rekenen we de kosten voor deze workshop vooraf met je af. Als je je aanmelding hebt opgeslagen kies je voor betalen via iDeal.
     
    Workshop 'Studievaardigheden' (groep 6/7/8 en ouders): Truus du Maine van Pienter, praktijk voor hoogbegaafdheid gaat met je aan de slag rondom studievaardigheden.

In mijn praktijk Pienter, praktijk voor hoogbegaafdheid in Amersfoort zie ik heel vaak hoogbegaafde tieners, die vastlopen op de middelbare school. afstromen is dikwijls het gevolg, dit terwijl we het over de intelligentste leerlingen van Nederland hebben. Meestal hebben deze leerlingen niet leren leren en is hun motivatie door de bottom-up-manier van lesgeven ver te zoeken.

In deze workshop ga ik met ouders en kinderen aan de slag. We nemen een lesje geschiedenis, Frans, Nederlands (waar ik op dat moment zin in heb) en we gaan top-down werken. Ik laat zien hoe je met aandacht je huiswerk kunt maken. Als het goed is, heb je een uurtje later echt iets geleerd! Niet alleen de stof, maar ook hoe je één en ander aan kunt pakken. Ouders kunnen hun zoon of dochter na dit uurtje beter helpen met huiswerk maken.

 

Ontvang het Speelnieuws in je inbox.

(Er opent een pop-up).

faceCoaching, familieopstellingen,
werken aan je verlangen 
WOWcoaching & opstellingen

Organisator van de SpeelDagHB.

PR, Social media en reclame op maat bij
PR door Nina

Organisator van de SpeelDagHB.

 

We zijn heel blij met alle ondersteuning van:

 • Bart Tolen - Technische Ondersteuning
 • En alle teamleden in Amersfoort, Hoorn en Schiedam.

Zonder hen zou de SpeelDagHB niet zo soepel lopen!

"Het ging zo vanzelf, je liep overal zo naar binnen. Zo fijn!"

- Elena 11 jr

"Het was een super dag. Jammer dat het niet vaker SpeelDagHB is."

- een jonge bezoeker

"Een leuke, ontspannen manier om een dag met allerlei facetten van HB bezig te zijn."

- een ouder

"Bij de workshop over HB bij volwassenen heb ik veel over mezelf geleerd."

- een volwassene

Marjolijn - vragen m.b.t. aanmelden en programma
marjolijn [at] speeldaghb.nl | WOWcoaching.nl
Nina - vragen m.b.t. PR en sponsoring
nina [at] speeldaghb.nl | PRdoorNina.nl
Facebook SpeelDagHB | Speelvrienden | WOWcoaching
Twitter SpeelDagHB | TienerDagHBPersGroeiOntw
Mail Nieuws in je inbox